Estem disponibles les 24 hores del dia, contacta amb els millors experts en serveis de desembussos a Barcelona.

Realitzem tot tipus de treballs de fontaneria i manteniment de canonades i xarxes de sanejament.

Comptem amb més de 20 anys d’experiència en aquest sector, oferint una àmplia gamma de serveis de desembussos a Barcelona.

Som una empresa especialitzada en tot tipus de desembussos a Barcelona, comptant amb camions totalment equipats.

Els nostres tècnics estan degudament qualificats, treballem amb les eines més avançades del sector per garantir l’eficàcia dels nostres serveis a Barcelona i tota la província. Els nostres camions asseguren desembussos eficients i duradors gràcies als seus sistemes d’alta i màxima pressió.

Si necessites qualsevol tipus de servei de desembús o neteja preventiva per a les teves canonades, arquetes, etc., a ImpulsJet sempre trobaràs la solució més eficaç, econòmica i duradora.

Tecnologia per desembussos a Barcelona

Utilitzem la tecnologia més moderna i avançada disponible en el sector de la fontaneria i les neteges tècniques a Barcelona.
Disposem de localitzadors de radiofreqüència per trobar arquetes, sifons, canonades, etc.

A més, comptem amb càmeres amb circuit tancat de televisió que permeten la visualització i gravació de l’interior de les canonades en alta qualitat.

El nostre equip de treball està en òptimes condicions per realitzar desembussos a Barcelona amb total garantia.

El nostre equip és expert en desembussos de tot tipus de canonades, baixants d’aigües fecals, baixants de cuines, baixants comunitaris i tot tipus d’elements que puguin trobar-se a les xarxes de sanejament.

Servei d’urgències 24 hores a la província de Barcelona

Tant empreses com particulars són la nostra prioritat. Per això, els nostres tècnics et ofereixen assessorament tècnic personalitzat i un servei continuat durant les 24 hores del dia, tots els dies de l’any. Tots els serveis de desembussos a Barcelona que tinguin caràcter d’urgència i es trobin dins del nostre àmbit d’actuació seran atesos en un màxim de 60 minuts.